Cég bemutatkozása

Az ACIS PLAN Kft. az ACIS Benzinkúttechnika cégből kiválva 2013 januárjában jött létre. Tevékenységünk: többek között az üzemanyag töltőállomások komplex tervezése, a telek kiválasztástól az építési és létesítési engedélyek megszerzésén át a projekt lebonyolításáig és a használatbavételi engedély megszerzéséig. Vállaljuk még ipari környezetben olajipari és veszélyes folyadékok, gázok (gáz és cseppfolyós halmazállapotú) technológiai tervezését. Tervezünk CNG és LPG technológiákat közforgalmú és üzemi üzemanyag töltőállomásra, autógyárakba, ipari létesítményekbe.

A terveket digitális formában készítjük AUTOCAD programmal két és három dimenziós formában, igazodva a megrendelő igényeihez.

Ügyvezető és szakmai vezető Nyeste Mária okl. gépész üzemmérnök (80/1990-N) MMK tag (GO-T Kőolaj- és földgázbányászati építmények tervezése, kamarai nyilvántartási szám: 13-10408), aki 20 éves olajipari és benzinkúttechnikai gyakorlattal rendelkezik.

Tevékenységünk kiterjed az egész ország területére Szentgothárdtól Nyíregyházáig, Győrtől Szegedig.

Helyszínen felméréstől a szaktanácsadáson át a komplett tervek elkészítéséig, valamint az építési és létesítési engedélyek és az üzembevételi engedélyek megszerzéséig. Vállaljuk építkezéseken a műszaki ellenőrzési feladatok elvégzését. Jó kapcsolatot ápolunk az engedélyező hatósággal a Mérésügyi és Műszaki Biztonsági Hatósággal.

Jogosultságunk van felelős műszaki vezetői (ÉP/Ég Építmények és épületgépészeti munkái, és BÁ/A Bányászati építmények építése szerelése, kamarai nyilvántartási szám: 13-59719) jogosultsággal projektek lebonyolítására, a beruházó igényei szerinti szakma tanácsadásra, valamint műszaki ellenőri (G-I Építmény- és Épületgépészeti, és GO Szénhidrogén-szállító vezetékek, gázelosztó vezetékek propán-bután töltő telepek és tartozékainak építése, kamarai nyilvántartási szám: 13-59719) feladatok ellátására kivitelezési területen.

Komplett terveket szakvéleményeket akár e-mailben, vagy digitális adathordozón is tudjuk szállítani a hagyományos papírformátum mellett, Word, Excel vagy Cad formátumban.