Szolgáltatások

Szívesen állunk rendelkezésre befektetők és beruházók részére szaktanácsadás céljából. Javaslatot teszünk a telkek optimális kihasználhatóságára, ill. beruházás megvalósíthatóságára jogszabályi előírások figyelembevétele mellett (HÉSZ, OTÉK).

Cégünk fő profilja a technológia tervezési feladatok ellátása. Vállajuk az üzemanyag töltőállomások tervezése mellett ipari csővezetékek tervezését is. Szakmai tapasztalttal rendelkezünk a veszélyes folyadékok és olvadékok valamint gázok területén.

Vállaljuk a beruházó igényeihez alkalmazkodva a komplett üzemanyag töltőállomások tervezését. A terület felmérése után elkészítjük az engedélyezési terveket, majd megszerezzük a szükséges engedélyeket. A kiviteli tervek elkészítése után, ha a beruházó igényli vállaljuk a projektek lebonyolítását és a használatbavételi engedélyek megszerzését.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk CNG és LPG töltőállomások tervezésében.

Ipari csővezetéki tervezéssel kapcsolatosan vállalunk technológiai tervezési feladatok elkészítését.

Nyomástartó berendezések telepítését vállaljuk ipari csarnokokba vagy szabadtérbe, komplett engedélyeztetéssel.

Vállajuk a megtervezett projektek engedélyezési eljárásának lefolytatását mind az MKEH-nál, mind az építési hatóságnál vagy a Környezetvédelmi ill. Útügyi Hatóságoknál.