Tervezés

Szívesen állunk rendelkezésre befektetők és beruházók részére szaktanácsadás céljából. Javaslatot teszünk a telkek optimális kihasználhatóságára, ill. beruházás megvalósíthatóságára jogszabályi előírások figyelembevétele mellett (HÉSZ, OTÉK, műszaki előírások).

Cégünk fő profilja a technológia tervezési feladatok ellátása. Vállajuk az üzemanyag töltőállomások tervezése mellett ipari csővezetékek tervezését is. Szakmai tapasztalttal rendelkezünk a veszélyes folyadékok és olvadékok valamint gázok területén.

Vállaljuk a beruházó igényeihez alkalmazkodva a komplett üzemanyag töltőállomások tervezését. A terület felmérése után elkészítjük az engedélyezési terveket, majd megszerezzük a szükséges engedélyeket. Ha a beruházó igényli vállaljuk a projektek lebonyolítását és a használatbavételi engedélyek megszerzését.

Környezet tudatos beállítottság miatt elkezdtünk foglalkozni a lehetséges alternatív üzemanyag technológiák telepítésével. Megterveztük az ország első közforgalmú CNG üzemanyag töltőállomását a Budapest Kőbányai MOL kúton. Majd további felkérésnek eleget téve terveztünk CNG kutat az M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP kútra, M0 melletti Kántor kútra. GDF SUEZ megbízásából felújítottuk a Szeged Vásárhelyi Pál utca CNG töltőállomást. Majd további 11 CNG kutat terveztünk a Blue Green Way Kft.-nek. Melyből már megnyílt a M0 melletti Nagytarcsai komplett üzemanyag töltőállomás, valamint a SHELL állomások bővítéseként tervezett BP. Ócsai úti és a Bécsi úti CNG kutak.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk CNG és LPG töltőállomások tervezésében.

Mi terveztük az első üzemi CNG töltőállomásokat Kaposvári és a Miskolci tömegközlekedés számára.

Ipari csővezetéki tervezéssel kapcsolatosan vállalunk technológiai tervezési feladatok elkészítését.

Nyomástartó berendezések telepítését vállaljuk ipari csarnokokba vagy szabadtérbe, komplett engedélyeztetéssel. A kivitelezőt segítjük a helyszíni tervezési művezetéssel.

Vállajuk a megtervezett projektek engedélyezési eljárásának lefolytatását mind az MMBH-nál, mind az építési hatóságnál vagy a Környezetvédelmi ill. Útügyi Hatóságoknál.

Tevékenységeink:

  • Szaktanácsadás
  • Technológiai tervezés
  • Komplett üzemanyag töltőállomások tervezése
  • CPG és LPG töltőállomások tervezése
  • Ipari csővezetéki tervezés
  • Nyomástartó berendezések telepítése
  • Engedélyezési eljárások lefolytatása az MKEH-nál